Hrvatski English Deutsch Italiano

FKK plaže u Lopar


Fkk plaža Ciganka Lopar 

Lopar je slikovito mjesto koje okružuju brojne uvale i pješcane plaže. Tu su skrivene neke od najljepših naturistickih plaža na Jadranu. Nasuprot poznatog turistickog naselja San Marino, nalazi se predivna naturisticka plaža Ciganka. Plaža je pješcana i skrivena u blagoj uvali koju okružuju stijene. Do nje možete doci pješice oznacenim stazama ili morskim putem, što je bolji izbor za starije ljude. Ovdje nema nikakvih sadržaja, samo kristalno cisto more i pješcani sag sa ponekim niskim grmom, krajolik kao stvoren za uživanje ljubiteljima naturizma.


Fkk plaža Sahara Lopar 

Plaža Sahara je jedna od poznatih naturistickih plaža u Loparu. Nalazi se nedaleko od popularne Rajske plaže, ali opet dovoljno daleko pružajuci privatnost ljubiteljima naturizma. Do nje možete doci oznacenim šumskim stazama preko brda sa kojeg se pruža velicanstven pogled, za 30-tak minuta hoda ili camcem sigurno uploviti u šarmantnu pješcanu lagunu. Plaža je pješcana, sa niskim grmicima, a iznad nje je bujno zelenilo, koje pruža ugodnu hladovinu. Na njoj nema nikakvih sadržaja niti turistickih objekata, pa se preporuca da ponesete sve što Vam je potrebno za ugodan dan na moru. Ipak, tijekom ljetne sezone ovdje svakodnevno pristaje mali brodic sa ponudom osvježavajucih pica, lagane hrane i voca. Na plaži Sahara nikad nije gužva što odgovara onim sramežljivijim naturistima koji se ovdje mogu prepustiti uživanju.


Fkk plaža Stolac Lopar 

Nedaleko od atraktivnog turistickog naselja San Marino u Loparu, nalazi se predivna stjenovita plaža Stolac, namijenjena naturistima. Smještena je u maloj uvali, koju okružuju stijene. Nasuprot plaže nalazi se mali otocic do kojeg možete doci hodajuci kroz plitku toplu vodu.


Plaže su stjenovite a na ulazu u more su kamencici. U blizini se nalazi još nekoliko zaklonjenih manjih uvala koje pružaju ugodnu privatnost. Na plaži nema dodatnih sadržaja, pa sve što ce Vam biti potrebno za ugodan dan na plaži ponesite sa sobom. Samo 15-tak minuta hoda od plaže i naci cete se u mnoštvu kupaca na Rajskoj plaži gdje se nude razne zabavne aktivnosti.